Gözden kaçırmayın

Manisa'da Konforlu Bir Konaklama Deneyimi: Anemon Grand Manisa OtelManisa'da Konforlu Bir Konaklama Deneyimi: Anemon Grand Manisa Otel

Sağlık ve huzurun bir araya geldiği Korel Thermal Resort Clinic & Spa, misafirlerine sunduğu çeşitli olanaklarla dikkat çekiyor. Tesis, güvenli turizm anlayışını benimseyerek "Güvenli Turizm Sertifikası" ile hizmet veriyor. Tesis, açık ve kapalı yüzme havuzları, termal havuz, jakuzi ile Türk hamamı gibi birçok imkan sunarak konuklarını rahatlatmayı amaçlıyor.

Yarım pansiyon konaklama seçeneği ile ziyaretçiler, hem lezzetli yemeklerin tadını çıkarıyor hem de ekonomik fırsatlardan yararlanıyor. Ayrıca, "Çok Kal Az Öde" kampanyası ve kredi kartına taksit imkanı ile konaklama daha ulaşılabilir hale geliyor.

Korel Thermal, doğal güzelliklerin içinde yer alması ve sunduğu sağlık konforu ile hem dinlenmek hem de sağlıklı bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek.

Ziyaretçiler, Korel Thermal hakkında daha fazla bilgiye www.korelthermal.com adresinden ulaşabilir veya +90 272 252 22 22 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.