Gözden kaçırmayın

Manisa'da Konforlu Bir Konaklama Deneyimi: Anemon Grand Manisa OtelManisa'da Konforlu Bir Konaklama Deneyimi: Anemon Grand Manisa Otel

Korel Thermal Resort Clinic & Spa, misafirlerine lezzet dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Misafirlerin hem dinlenip hem de eğlenebileceği pek çok olanak sunan tesis, güvenli turizm sertifikası ile güvenli bir tatil vaadiyle dikkat çekiyor.

Uygun Fiyatlı Konaklama Seçenekleri

Tesis, yarım pansiyon konaklama sunarak misafirlerinin tatil keyfini artırıyor. Ayrıca, "Çok Kal Az Öde" kampanyaları ile sınırlı bütçelerle de lüks bir tatil imkanı sağlıyor.

Havuz ve Spa Olanakları

Korel Thermal Resort, açık ve kapalı yüzme havuzları, termal havuz, jakuzi ve Türk hamamı gibi geniş bir spa alanı ile misafirlerinin rahatlamasını sağlıyor. Misafirler, dinlenirken termal havuzun şifalı sularından yararlanma imkanı buluyor.

Kolay Ödeme Seçenekleri

Misafirlerin tatil keyfini artırmak amacıyla kredi kartına taksit seçeneği sunuluyor. Bu sayede, tatil planlaması yapan misafirler bütçelerini daha rahat yönetebiliyor.

Korel Thermal Resort Clinic & Spa, hem ailelere hem de çiftlere yönelik sunduğu olanaklarla dikkat çekiyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için www.korelthermal.com adresini ziyaret edebilir ya da +90 272 252 22 22 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.