Gözden kaçırmayın

Araştırmacılar Bilsem'de Projesiyle Öğrenciler Araştırma Süreçlerini ÖğrenecekAraştırmacılar Bilsem'de Projesiyle Öğrenciler Araştırma Süreçlerini Öğrenecek

Amasya Kenti, her yıl olduğu gibi bu yıl da şehre özgü duyguların ve hayallerin paylaşıldığı bir etkinlik düzenledi. Şiir ve sanat severlerin bir araya geldiği bu etkinlikte, katılımcılar Amasya’nın güzelliklerine ve insanlarına olan sevgilerini dile getirdi.

Etkinlik, katılımcıların duygularını kelimelere dökmesine olanak tanırken, Amasya'nın doğal güzellikleri arasında hayal dünyasına yolculuk yapmalarına vesile oldu. Şiirler eşliğinde sunulan özel bir program ile katılımcılara duygu dolu anlar yaşatıldı.

Katılımcılar, duygularını ifade ederken birlikte yaşadıkları şehirlerinin her köşesini anımsayarak, evlerinin ve yaşam alanlarının duygusal bağlarını pekiştirdiler. Amasya'nın geçmişten gelen zengin tarihinin, şiirlerde ve anlatımlarda yaşatılmasına katkıda bulundu.

Bu özel etkinlik, Amasya’nın yerel kültürünü yaşatma ve yayma amacı güdüyor. Herkesin katılımına açık olan bu organizasyon, birlikte olmanın ve paylaşmanın güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.