Gözden kaçırmayın

Akdeniz'in Eşsiz Güzelliklerinde Serinleme FırsatıAkdeniz'in Eşsiz Güzelliklerinde Serinleme Fırsatı

Gloria Hotels & Resorts, Avrupa'nın en büyük otel mülkiyetine sahip golf sahasına ev sahipliği yapmasıyla tanınan bir marka, 2024 Aralık ayında Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası Amatör Serisi Büyük Finalleri'ne ev sahipliği yapacağını duyurdu. Türkiye'nin golf sektöründeki önde gelen isimlerinden biri olan Gloria Hotels & Resorts, bu prestijli etkinlikte, dünyanın en büyük kurumsal golf organizasyonu olan Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası'nda 8,000'den fazla golfçünün yarışmasını bekliyor.

Özaltın Holding'in Başkan Yardımcısı Yunus Özdemir, bu uluslararası turnuvanın finalini ikinci kez ağırlamaktan duyduğu gururu ifade etti. Özdemir, "Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası, sekizinci yılına girerken Türk misafirperverliğinin global alanda tanınmasına önemli katkı sağlıyor. Gloria Hotels & Resorts olarak bu muhteşem etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyoruz," şeklinde konuştu.

Bu önemli turnuva, Gloria Hotels & Resorts'un golf alanındaki prestijini bir kez daha kanıtlayacak ve Belek bölgesinin uluslararası arenada tanınırlığını artıracaktır.