Gözden kaçırmayın

Manisa'da Konforlu Bir Konaklama Deneyimi: Anemon Grand Manisa OtelManisa'da Konforlu Bir Konaklama Deneyimi: Anemon Grand Manisa Otel

Shangri-La Bosphorus İstanbul, geçtiğimiz günlerde düzenlenen 2024 Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards töreninde önemli bir başarı elde etti. Otel, bu prestijli ödülü içten misafirperverliği ve olağanüstü deneyimleriyle hak ettiğini kanıtladı.

Shangri-La Bosphorus, misafirlerine en iyi hizmeti sunma konusundaki kararlılığıyla öne çıkıyor. Bu ödül, otelin kaliteli hizmet anlayışını ve misafirlerine sağladığı olağanüstü deneyimleri takdir eden @cntraveler dergisi okuyucularına ve değerli misafirlere teşekkür niteliği taşıyor. Ayrıca, ödüllendirme sürecinde @shangrilasg ve @shangrilakl, kendi kategorilerinde birinci sıraya yerleşerek dikkatleri üzerine çekti.

Başarılarını pekiştiren otel, bölgelerindeki diğer Shangri-La otelleri olan @islandshangrila, @shangrilaistanbul, @shangrilaparis ve @rasasayangresort ile birlikte, kendi bölgelerinde ilk üçe girmeyi başardı.

Ödüllerin tam listesine ulaşmak için daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.