Gözden kaçırmayın

Araştırmacılar Bilsem'de Projesiyle Öğrenciler Araştırma Süreçlerini ÖğrenecekAraştırmacılar Bilsem'de Projesiyle Öğrenciler Araştırma Süreçlerini Öğrenecek

Her mevsim farklı bir güzellik sunan Artvin’in Şavşat ilçesi, sonbahar ile birlikte doğanın en güzel renklerini sergilemeye başladı. Özellikle ılıca köyü, sarının ve kızılın binbir tonunun hâkim olduğu muhteşem manzaraları ile dikkat çekiyor.

Güz döneminin başlangıcıyla birlikte, doğanın uyanışını izlemek isteyen doğa severler için ılıca köyü ideal bir durak haline geldi. Sonbahar havasının kendini hissettirdiği bu dönemde, insanların ruhuna dokunan serin rüzgarlar, doğanın sunduğu güzelliklerle birleşerek ziyaretçilerin keyifli anlar geçirmesini sağlıyor.

Köydeki doğal görüntüler, yürüyüş yapmak ya da fotoğraf çekmek isteyenler için eşsiz fırsatlar sunuyor. Sonbaharın tüm tonlarının görülebildiği bu alanda, yerli ve yabancı birçok turist ılıca köyünü ziyaret ederek eşsiz anılar biriktiriyor.

Sonbaharın sakinleştirici etkisi, İlıca’nın büyüleyici atmosferinde tam anlamıyla hissediliyor. Artvin ve çevresindeki doğa severler, sonbaharın tadını çıkarmak için bu tabiat harikasını keşfetmek üzere çeşitli aktiviteler düzenliyor.

Artvin’in en güzel köylerinden biri olan ılıca, sonbaharın büyüleyici doğasını ve huzur veren manzaralarını sunarak yaz mevsiminden sonra ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.