Gözden kaçırmayın

Araştırmacılar Bilsem'de Projesiyle Öğrenciler Araştırma Süreçlerini ÖğrenecekAraştırmacılar Bilsem'de Projesiyle Öğrenciler Araştırma Süreçlerini Öğrenecek

Adana Merkez Park'ta, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 10:45 - 11:45 arasında "Bölgesel Bir Gastronomi Destinasyonu Olabilmek için Yerel Yönetimlerin Rolü" konulu bir panel düzenlenecek. Panelde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öztürk ve Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet katılımcılar arasında yer alacak.

Gazeteci, yazar ve akademisyen Dr. Fatoş Karahasan'ın moderatörlük yapacağı etkinlik, bölgedeki gastronomi zenginliğinin ön plana çıkarılması ve yerel yönetimlerin bu alandaki katkılarının tartışılması amacıyla gerçekleştirilecek. Panel, Adana Lezzet Festivali çerçevesinde yerel yöneticilerin ve uzmanların bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmasını sağlayacak önemli bir fırsat sunuyor.